深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳桑拿] 罗湖SJ#98一双啵手感不错人很清纯可以娶回家做佬嘙

新手上路

部长过来带我入房..98入到来望住我:咦...一路睇住佢..感觉好似同以前有D唔同..但讲唔出来..
Part one
本来念住想倾倾计..但系佢正骨都算唔错..力度都够..几舒服嘅..
98都好多野讲..唔会冷场..好锺意笑..唔经唔觉咁就半个钟啦..出门攞野..

Part two
返到来双方卸甲..那双玻真系唔错..扒低俾佢FW..那双玻一扫落来就感觉到两粒lin即刻硬咗..
扫下扫下咁又几舒服喔..ha..跟住转身到我反攻..一手揸落那双玻到..手感唔错..对于手细嘅我一手揸唔晒..
跟住慢慢由颈车到耳仔..耳仔跟住车佢嘴啦..
又用右手慢慢攻向下路..裤外捽咗几下就感觉有湿气了..
玩咗一阵一个翻身俾佢压返低..一路炊一路打俾佢系咁车lin..由慢到快..不久后就报发了..
清洁完洗完手返来倾咗一阵就电话响够钟..过程都算好愉快..因为佢好倾得..而且成日都系到笑...

总体来讲都算ok嘅..因为个人比较喜欢D可爱型妹纸..全程90分钟有讲有笑..非常愉快..,

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

新手上路

加快回家考虑好了极乐空间

新手上路

快娶回家,还能赚钱呢

新手上路

RE: 罗湖SJ#98一双啵手感不错人很清纯可以娶回家做佬嘙 [修改]