深圳桑拿网体验报告论坛

搜索

[深圳桑拿] 深圳宝安乐豆又一个FW王#22闪亮大玻嫩滑肌肤老狼有印象否

新手上路

几轮人墙后,好多件都唔错!32#? 人靓身材苗条!!!  本来想揾35# 但系冇返工~  突然间好刺眼嘅光线发涉到我只眼度, 咦~ 好大玻啊!又一件逼爆工衣嘅豪华大乃,妹纸报NO.22# 真系不得了啊,实在是太过吸引,睇睇都起“痰”~

摆低家用即刻上楼,久违嘅心跳~ 异常兴奋!妹纸入来,想象力丰富嘅我,又开始幻想成**嘅“周迅” + “孙俪” 妹纸一头罕有嘅短发,
(其实应该留长D头发)娇小身型,除去外衣,激爆豪华乃显露,行路都震震下!

上楼前已经听经理讲22#FW好掂!今日就要一试妹纸嘅功夫!齐齐冲凉,起泡磨体,妹纸肌肤真系滑~ 豪华乃磨啊磨,妹纸转身用背脊同我磨,我双手揸住大玻,妹纸揸住我囖系咁磨,磨磨下我转身,大玻磨背,然后就背靠背系磨!

税乳相容哩个词描述应该好贴切,意外嘅惊喜,正!
返到幢,开始吊晴 面对豪华乃 兴奋度已经高涨,但系妹纸要我再兴奋,开始锡LIN,濑身,妹纸嘴上公夫又真唔错喔! 手口并用,又濑又啜,由耳仔一路锡落来,如此豪华乃,令我醒起“一路向西” 嘅蒙牛!虽然冇咁大,但系手感同肌肤嘅爽滑度真系好正!妹纸一路向下,濑到大髀,到大髀内侧,然后转攻重要部位,啜袋-濑棍-晗香肠!不时来几下深猴,然后吐棍变横萧,又啜袋!来来回回咁经过5、6分钟,妹纸问我要唔要继续,但系我已经无法忍耐,要立马上战场!

携带工具上场,又或者妹纸多年冇做哩行,妹纸个妹纸略显狭窄,上下落庄后,豪华乃压匈,双手揸囖前后激偛!然后转烧鹅髀吊西....视觉太美好,冇耐就缴械...

中场休息10分钟,妹纸已经开始做FW,大玻压于后背,享受大玻磨背-然后圆滑大囖招呼磨背、压背,跟住玩晗税功-GS,就差DL其余ISO步骤样样做齐,FW唔差于85#!!!  之后,转返前面,重复以上动作。蒙牛再现!正!!!
钢泡早已有晒反应,带工具再战沙场,尽兴嘅运动历经40分钟....
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

注册会员

中级会员

谢谢分享!!!!!!!!!!

新手上路

kkkkkkjjjjjj

中级会员